äntligen hemma utan pogram.

äntligen hemma!! fins det inget tv pogram som heter så?! fans gjorde det iallafall.. men skit i tv pogrammet nu, hehe=)

prov idag som ni säkert vet. fy fan säger jag bara, helt sjukt va trött jag blev. det va om blommor och blommans delar. helt onödig information, kommer inte komma ihåg ett piss imorgon.. kommer aldrig ha användnig för det.  fan är inte skolan till för att man ska lära sig saker och sedan ha använding för de??
tänk vad mycket jag ska förendra när jag blir stadsmenister!!

idag ska jag bara ta det lungt. de vill säga, kolla på tv och fixa lite LÄXOR som vanligt.
nej, nu ska jag ta och komentera lite bloggar:)




<3

07.46

nu drar jag iväg till skolan, önska mig LYCKA TILL!! för det känns som att jag behöver de.

onsdag och lill lördag'

åhhhhhhhh!! god morgon! *gäsp,gäsp,GÄSP*  hur kan det bli morgon så fort, jag förstår inte.. natten bara glider iväg. jag vill sova mer!!

som ni vet så har jag inte bloggat på ett bra tag, men det har varit så otroligt mycket med läxor, prov och innebandy så det har inte funnits nå tid.(okej, där ljög jag lite eftersom jag sitter vid datan varje dag) men ni kanske förstår vad jag menar? men gissa vad vi har idag? jo, BILOGI PROV!! och det känns som att jag inte förstår ett jävla skit! åhhh jag blir galen, jag har redan tröttnat på skolan.. men nu måste jag gå, är skapligt stressad.



<3

lever de gör jag!

jag suger på att hålla igång bloggen. jag vet!! men jag vet inte varför? för tid det har jag. men inte ork.. jaja det är konstigt de där!

jag kommer igen imorron:)


<3


stress inlägg

nu har jag lite borttom! ska möta saskia och 7 min. och vet ni! jag tror vi hinner SPRINGA in på kicks:)
 
bloggar när jag kommer hem tror jag.


<3

16.24

är i stort behov av en ny mascara! har förökt raggat upp michelle och fråga om hon skulle med på stan, men icke.. någon som vet en bra och vatten fast mascara?:)

home..

nu är jag hemma! eller har varit de en halv timme:)   världens segaste dag! det känns som om det ända jag har lärt mig idag är att trycka upp en sms och sedan svara på det. (som om jag inte viste de redan) tolka det där som att jag inte har varit så JÄTTE aktiv idag.. har sjukt ont i huvudet (kanske för att jag har fått tänka för mycket?!) hehe..

har samling om typ en och en halv timme.. får se hur matchen går! fast det vet jag ju redan. VI KOMMER VINNA!:)

kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag... men ni överlever nog? kanske...

<3


godjävlamorgon!!

go..... ni kan resten va? haha:) jag säger bara nej nej NEJ!! jag har INTE sovit gott! jo ibörjan sov jag som en lite prinsessa! men sen vid två vaknar jag av att det är några idoter som håller på och bygger järnvägen (vi bor jätte nära jävägen) och jag va så sjukt trött men jag kunde så inte somna om för dom! så jag ligger i min säng och sparkar med benen.. hehe jag var jävligt förbannad om vi säger så! men sen sa (skrek) mamma åt mig att stoppa i öron proppar! och jag seger bara TACK GUD FÖR ATT DU SKAPADE DET!!!!!! hehe


tordag idag.. (suck) skit jobbig dag idag.. har hur många lektioner som helst.
halv 6 har vi allafall samling med laget för idag blir det träningsmatch(Y) känner mig inte dirket så taggad just nu, men det kommer väll?!

nu måste jag ta och fixa mig, så jag hinner. får se om om jag hinner blogga igen innan jag drar.

<3

sista inlägget!

guud va trött jag är, och ont i nacken har jag också! det här få bli det sista inlägget idag, annars kommer jag somna på tangentbordet! hehe, och det har jag konstit nog inte ingen lust med! va det nån mer en jag som kollade på idol? tyckte hon som var sist ut va hur duktig som helst! och hon va jätte fin också. en perfekt idol!

 

men jag kommer blogga imorogon bitti:) god natt


<3


kärlek till lars winnebäck!

alla har säkert (jag hoppas iallafall) hört den här underbara låten♥
gud va mycket minnen det kommer fram när man hör den här låten! helt sjukt va en låt kan göra igentligen.
men grymt bra är den!

den är helt klart värd ett tryck, den tar bara 4.17 minuter av ert liv!


inne enligt mig!!

  • helt klart säger jag B.U.S (brun utan sol) så himla fräscht! man behöver så lite smink för att se så sminkad ut:)

 

  • sen säger jag snoddar på benen! tyckte inte om det förut men det är skit snyggt! specielt på killar. men kom ihåg! inte för många, då ser de inge bra ut.

 

  • tupperat underhår!man får hur bra volym som helst och det ser absolut inte fjortis ut på något sett.

 

  • jag måste säga leggins, alla har ett par! jag tycker det är sjukt snyggt med de! specielt "jeansaktiga"


 

 

 


jag tipsar..

er om lóréals brun utan sol! den är underbar. man blir INTE fläckig eller orange av den som man (jag allafall) blir av doves. utan man får "riktigt" fin solbränna. den luktar helt okej också!och man ser precis vart man har tagit för den är brun när man smetar på. den är lite dyrare än doves men den är verkligen värd det om man vill få ett bra resultat!:) jag tror jag köpte min för ca.150-170 kronor på hm.



(är jag inte duktig och rita i paint? he-he)





JAG ÄR KLAAARRR!!!!

YES! äntligen klar med spnaska glosorna och nästan helt färdig med matten!!:) nu räcker det för idag! gud va duktig jag känner mig:)  och föresten har jag berättat om mitt resultat på provet? jag fick alla fall 11/20. hum... inte så jätte bra! men provet va skit svårt så det va typ det resultatet som va medel så jag är rätt nöjd:)


alla frågar mig: VAD HAR DU GJORT?? du är ju helt brun ju!! och alla som undrar nej det är inte brunkräm! det är brun utan sol! så nu vet ni de. jag smetar inte 30 lager brunkräm varje morgon i fejset.:)


jag är tillbaka!:)

heej! have you miss me?:) hoppas de! guud vilken dålig uppdatering det va igår/idag. men jag hann inte blogga igår för jag stog och diskuterade lite grejer med min tränare. så jag kom hem senare en vad jag trodde att jag skulle göra!

åhh! imorse när jag vakna hade jag sjukt ont i nacken!-.- jag hoppas verkligen att det går över tills imorgon för då har vi tränings match. men men jag ska inte sitta och klaga!!


vad har ni gjort under tiden jag har varit varit borta då?:) ätit 100 myggor? målat ett hus med nagerlack? kanske något av de?:) själv har jag faktist inte gjort något utav dom förslagen, (förvånade?). jag har varit i skolan och jobba på som en galning. hehe tog nog i där lite.

gissa vad jag ska göra nu? jo men så klart så måste jag sätta mig och göra läxor!! eftersom vi har 100000 stycken läxor på en vecka.. det känns faktist som om vi har de!! (japp jag vill att ni ska tycka synd om mig!)

<3


stess! innebandy snart

heej babes!!:) gud va dålig uppdatering idag! men jag har haft lite annat för mig. som sagt, man slutar ju 15.10 i skolan så jag hinner inte blogga så mycket på dagarna. men på kvällarna håller jag er uppdaterade.

usch vilken dag i skolan.. hade trä slöjd i 80 minuter så jag trodde jag skulle döö! men men, jag överlevde de med. men jag hade inte klarat det utan saskia♥ shes my angel!! hehe.

är med saskia nu. vi har typ inte gjort något. hoppat lite studst matta och gjort spanska glosor! (vi är duktiga!)
har lite brottom nu. ska på innebandy träning. den slutar ca. 20.30, så jag bloggar mycket när jag kommer hem.



här får ni lite GAMMLA bilder på oss!


<3

15/09

good morgon alla!:) har ni sovit gott?:) jag har sovit helt okej, men det är bara de att det inte känns som om jag har sovit en ända blund inatt. men det är väll så när man börjar komma in i rutinerna med skolan.

vad ska ni göra idag då?:) åka till månen kanske? he-he. själv ska jag nog vara med saskia♥. men jag har FORTFARANDE läxor kvar att göra så vi får se hur det blir med de. men jag har BARA matten och spanskan kvar nu.:)

vi får se, men jag tror bilderna får i hlegen kommer idag.
VET NI VAD JAG GJORDE NYSS?? JAG TROR JAG BET SÖNDER MIN TAND!! fan fan fan!

men nu lär jag ta och börja fixa mig så jag inte kommer försent!


<3

var bara tvungen..

kärlek till den här låten!♥


det är kallt i en ishall!

hemma!!:) va på några killars hockey träning med saskia och michelle. fan jag trodde jag skulle frysa häcken av mig. att det måste vara sååå himla kalt i en ishall?!
humm.. vänta nu,  det säger ju sig självt så klart det måste vara!:)
hehe skämt osido:) men vi satt kvar där hela träningen!!:) men de va rätt kul.

va kul att ni tyckte om tipsen:) har själv inte provat dom men tänkte att jag skulle göra de imorgon.
tyckte själv att dom värkade jätte bra(Y) jag har inte så jätte dålig hy,
men eftersom jag använder så mycket smink så får jag sånna där pormaskar:/

har fortfarande inte gjort en ända sak på min "att göra lista" men en ny mascara måste jag bara ha så är det! tänker nog köpa den som dom gör så himla mycket reklam på alla bloggar:)
ni kommer nog se den här neranför.

nej nu ska jag ta och göra mig en varm kopp te, och sen gå ut med hunden och sen blir det nog sängdags! så här tidigt!är så himla trött! och ont i huvudet har jag också..:/ men men, det har nog gått bort imorgon:)


<3



tips på frächare hy:)

här kommer lite tips på frächare hy:) tänkte ha såna här tips lite då och då:)




Lugnande
  • 1 msk honung
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna och lägg sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.


Återfuktande:

  • 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och lägg den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.

Mot acne och finnar:


  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor. Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado,
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt
Blanda ihop och lägg på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!

jag tipsar!

jaag älskar shortor! skit snyggt är det värkligen. ger värkligen tummen upp för er som har de. för er som också tycker det är snyggt så brukar det alltid finnas herr shortor på hm för ca.100 kronor. ett bra ekonomi köp!:) 


här är en sjukt snygg shorta från ginatricot.  kostar 246 kronor.

hemma från skolan

heeej:) är hemma! gud så skönt! tänk vad jag såg fram imot att komma hem imorse!:Dhehe

gosch vilket stressande det är hit och dit mellan lekitionerna. springer omkring på skolan som en dåre känns det som.  hade rätt okej dag iallafall:) förutom matte provet,
hum... ja vad ska man säga. det gick väll okej. men det va riktigt mycket sgor tyckte jag ändå! men men vi får väll se hur de går.
vi har läxa tills imorron också! i svenska. så jag lär sätta mig och göra de.
åhh jag längatar redan till helg!!




jag nyss. ser hellt sjuk ut, men jag kommer precis från idrotten:)


HAR NI SOVIT GOTT?

gooodmorgon!! fy fan säger jag bara! det kändes som om jag aldrig somna igår.. jag va jätte trött men det gick inte att somna. sjukt irreterande!! hu sov ni?

aja whaterver sitter och har nyss ätit en macka. sitter även med blött hår som jag måste torka.. men det ända jag behöver igentligen göra är att fixa hårt miket och sätta på mig en annan tröja:)

matteprov idag då.. lite nervös är jag. det va nånting som var sjukt svårt. typ avrundning i cm, mm, dm, men men får väll hoppas på det bästa om vi säger så:) jag lä gå och fixa de jag skulle göra nu.


<3


ny header

heej:) har ni sett min nya desain? vad tycker ni?:) jag är nöjd iallfall:D  http://mmiiichellee.blogg.se/ gjorde min header:) orkar inte blogga något mer nu, bloggar innan skolan imorron:D


<3 

B.U.S

sitter och kollar på one tree hill och har smetat på mig B.U.S hatar och ha på mig de.
känner mig som en jävla zomibi. man måste gå så himla rakt och så ,för jag vill ju inte bli fläckig:) men det blir ju skit fint sen:)

veckorna går så himla fort!
känns som om det nyss va första dagen i skolan. men det är ju ett tag sen nu.. hehe




one tree hill<3

nu ska jag ta och kolla på one tree hill♥ älskar de pogrammet:)

äntligen "klar"

phuu!! äntligen äntligen klar med matten. nu har jag BARA fyra läxor kvar:'( helt sjukt va läxor man får på högstadiet. det borde vara olagligt att ge ut läxor! liksom, vi går i skolan 8.10-15.00 sen ska man ta hem skiten och plugga hemma också. hur tänker folk ibland? borde jag inte lära mig det jag ska i skolan och inte på fritiden! man får ju inge liv och man ska sitta och plugga 1 timme varje dag...

aja, jag får väll ändra på det när jag bllir stadsmenister:) hehe.'
nu ska jag ta en STOR paus och sen fortsätta plugga. tror jag skiter i och springa idag och gör de imorgon kväll istället. 

<3 

JAG HATAR LÄXOR OCH PROV!

så nu är jag hemma!:) skönt, är sååå himla trött.även fast jag inte gick och la mig så himla sent. jag vakna ju ganska skapligt också. av att michelles mamma ringer. haha jag fatta ingenting, hon hade på ljudlös så den vibba bara och så vibrerar hela sängen jag ba: vafan.. hehe:)

evelina kommer fixa min header ikväll så det ska bli spänande. jag förstår värkligen ingenting av de där!! jag kan inte äns lägga upp videosar. men det ska jag värkligen försöka lära mig! de lovar jag.:) alla koder och sånt, herregud! måste det vara så krongligt?!

jag tror jag ändrar min planer lite och gör matten först sen ut och springa. ser ut som om det kommer börja regna. så himnla skönt att det börjar bli höst! det där kalla på morgonen och ljuset och allt! det är så himla mysigt.
men nu ska jag ta och plugga lite, dom närmaste 3 timmar :(


min värsta fiende!!!:S




jag bjuder på den! men jag tycker jag ser jätte smart ut med pennan bakom örat!:D haha

hejj:D

heeej! sitter hemma hos eve och lyssnar på mysik som har ett budskap. dom är riktigt bra!

gosch vilken kväll säger jag bara. gud vad jag älskar mina vänner, ni är bäst♥
vi somna vid ca.3 tyckte ändå det var rätt tidigt för att vara oss. vi gjorde inget specielt. lyssnade på musik och dana lite:) myyyss!! 
idag händer värkligen inget specielt! ska ut och jogga och jag måste plugga!!! matte prov imorron och jag har inte rört boken äns! så det blir först att ut och jogga, sen matten:/
 
nu ska jag eve dra och dömma match, så jag bloggar mer hemma.


<3


hos saskia med michelle

heeej:) nu är jag hos saskia, eller vi har varit här ett tag!
vi har målat varandras tånaglar och sminkat oss jätte fint!:) nejdå jag skoja bara:D
vi har tagit grrryyyymt mycket bilder så jag lägger in dom senare ikväll. ikväll kommer proffsen (michele å eve)  fixa min header. ser värkligen fram imot de.

ikväll blir det att sova hos eve, med michelle och saskia. får se vad vi hittar på.
vi kommer typ sova i nå ut hus eller nått tror jag?! älskar dom tjejerna!:D

saker jag måste fixa nästa vecka!!


  • slinga mitt hår! villl värkligen göra de!!
  • köpa nya tygskor, mina är sjjukkt smutsiga.
  • ha på B.U.S varje dag i sträck 5 dagar.
  • köpa ny mascara!
  • kolla kläder till skolfottot!

 


<3






ny header på G

nu har jag duchat:) ska ta och fixa mig lite sen drar jag:) och idag eller imorron blir det troligt vis en ny header:D kul va? tänkte ändra på hela skiten när man ändå håller på:)

<3

hej!!

heeej!!:D nu va det riktigt länge sen! har varken orkat eller haft tid med bloggen, men nu så!:D
bloggen kommer inte vara som den var förut uten den kommer vara mycket roligare att läsaa!:)
jag kommer inte bara skriva vad jag gör på dagarna utan vad/hur jag tänker osv. 


nu ska jag ta och hoppa in i duchen sen drar jag till saskia♥

 


jag bjuder på den babe!



<3



   


RSS 2.0